Hogyan zajlik?

mi történik, miután eldöntöd, megbízol a szakdolgozatírással?

Keress meg akár a témaválasztás előtt, akár utána e-mailben. Ha egy témával kapcsolatban meglódul a fantáziám, és gondolatban már a vázlatot készítem, akkor elvállalom - persze csak ha nem vagyok tele megbízásokkal.

Amit mindenképpen kérek

már az első érdeklődéskor célszerű elküldeni a következőket

- Az intézmény/kar/szak nevét;
- A részletes tartalmi és formai követelményeket;
- A téma címét (ha még nem választottál, küldj egy listát, vagy az elképzeléseidet, és közösen választunk);
- Ha kaptál valamiféle vázlatot, akkor azt;
- Minden egyéb információt, ami rendelkezésedre áll (pl. javasolt szakirodalom, a témavezető elképzelései stb.);
- Az általad kért határidőt (javaslom, hogy ne a leadási határidővel megegyező dátum legyen, mert még a védésre is fel kell készülnöd).

hogyan tovább?

azaz mi történik, ha elvállalom a dolgozatot

A fenti információk alapján visszajelzek, hogy el tudom-e vállalni a szakdolgozat elkészítését, és ha igen, mennyiért. Az ár függ a témától, a mennyiségtől, a rendelkezésre álló szakirodalomtól és a határidőtől!

Előre szólok, hogy minél korábban rendelsz, annál kedvezőbb lesz az ár!
Az áraim átlagosnak számítanak ezen a "piacon", vannak drágábbak (jócskán) és vannak olcsóbbak is.

Az ajánlott ár minden esetben tartalmazza a szakdolgozat teljes elkészítését, tartalomjegyzékkel, mellékletekkel együtt. Az ár kizárólag az elektronikus úton történő továbbítást tartalmazza, a nyomtatás, beköttetés a Te feladatod.

Ha megállapodunk, elkészítem a dolgozat részletes vázlatát, és elküldöm jóváhagyásra. Egyidejűleg elküldöm a kérdéseimet is, amelyeket kérlek, hogy minél előbb tisztázz a témavezetőddel. Ha a dolgozat kérdőíves felmérést tartalmaz, ugyanekkor elküldöm a kérdőívet is, szintén a témavezető általi jóváhagyásra. Fontos, hogy a határidőt csak abban az esetben tudom tartani, ha Te is együttműködsz, és a szükséges kérdéseket időben tisztázod a témavezetőddel; a válaszokat, módosítási javaslatokat pedig elküldöd nekem, a jóváhagyásról tájékoztatsz.

A vázlat elküldése után kérek 20% előleget. A fennmaradó összeget csak akkor kell fizetned, ha már megkaptad tőlem a kész dolgozatot; de megállapodhatunk másban is, pl. két részletben történő küldésben és fizetésben - ennél jobban azonban nem szeretném elaprózni a küldést, mivel a dolgozatot többnyire nem fejezetenként írom, félkész fejezetet pedig nem szeretnék küldeni!

A dolgozat elküldése után lehetőséged van (többnyire e-mailben) kérdéseket feltenni, amelyeket mindig igyekszem a lehető legalaposabban megválaszolni. Ezért a konzultációs lehetőségért nem számítok fel külön díjat.

Utólagos módosítás:
A témavezető által igényelt esetleges módosításokat, javításokat általában grátisz elvégzem - hacsak nem jelentős, több fejezetet érintő módosításról van szó. Ez esetben megállapodunk az árban.

Tudnod kell, hogy minden esetben önálló, egyedi munkát készítek, soha nem veszek át forrásmegjelölés nélküli irodalmat, így a plágium gyanúja fel sem merülhet! Természetesen, ha találok a témában más, elkészült szakdolgozatot, azt elolvasom - bolond lennék, ha nem tenném - de kizárólag ötleteket, szakirodalmi hivatkozásokat merítek belőlük, soha nem használok fel egyetlen mondatot sem!
A formai követelmények, forrásmegjelölések, jegyzetek tekintetében az intézményi kiírásnak 100%-ig történő megfelelésre törekszem.
Tudok látványos, színes diagramokat szerkeszteni és a dolgozatba beilleszteni; ha kell képet szerkesztek Photoshopban; on-line kérdőívet készítek... egyszóval elég sok alkalmazáshoz értek, ami egy szakdolgozathoz kellhet.
Dolgozataimat mindig alaposan ellenőrzöm helyesírási, nyelvhelyességi szempontból is.

Telefonszámom, privát e-mail címem rendelkezésedre áll, együttműködésünk során bármikor el tudsz érni.

Ha szeretnél személyesen is találkozni, természetesen meg tudjuk oldani, de többnyire személyes kontaktus nélkül is le lehet bonyolítani mindent!

a dolgozat leadása után

ha már tudod, hányast kaptál

A szakdolgozat védése után már csak egyetlen dolgot kérek: jelezz vissza, milyen érdemjegyet kaptál a dolgozatra, hiszen számomra is jó érzés, ha pozitív visszajelzéseket kapok.

Végezetük fontosnak tartom megjegyezni, hogy munkámat teljes diszkréció betartásával végzem, és ezt várom el Tőled is. Természetesen amennyiben elégedett vagy a munkámmal, és másoknak is ajánlod, azt szívesen veszem.

Visszatérő "ügyfeleket" is mindig szívesen látok! Ez nem vicc, hiszen van olyan korábbi megbízóm, aki a másoddiplomához írandó szakdolgozatát is előre megrendelte nálam.