néhány információ rólam

hogy el tudd dönteni, megfelelek-e számodra

Főiskolai éveim alatt édesapámmal sokat vitatkoztunk, nem értette, miért fektetek annyi időt és energiát házi dolgozataim elkészítésébe, ahelyett, hogy a vizsgáimra magolnék. Nem értette meg, hogy számomra az írás, az elemző-értekező próza az önkifejezés egy olyan formája, amelyben kiteljesedhetek. Később aztán a gyakorlati haszna is megmutatkozott az alapos munkának: azon tárgyakból, ahol a gyakorlati jegyet a házi dolgozat alapján határozták meg, rendre jelest kaptam, a tanárok megjegyezték a nevem; ezért általában már úgy ültem le vizsgálni, hogy az indexemben szereplő eredmények determinálták a vizsgák eredményét is.

Saját szakdolgozatom elkészítése mellett sok csoporttársamnak segítettem, ha másban nem, nyelvi lektorálásban. Később ismerőseim, családtagjaim fordultak hozzám, sokan már eleve úgy választottak szakdolgozati témát, hogy számítottak a segítségemre, amit természetesen meg is kaptak.
Az írástól később sem szakadtam el, többféle munkám mellett mindig foglalkoztam újságírással, szövegírással, lektorálással; majd néhány évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy - ha már ennyi rutinra tettem szert - "bérszakdolgozatírást" is vállalok.

Kiskorom óta grafomán vagyok, szeretem a gondolataimat szavakba önteni. Ehhez van tehetségem, ebben a tevékenységben tudom kiteljesíteni magam. Érdeklődési köröm igen széles, minden érdekes, új megbízásnak úgy örülök, mint egy kisgyerek a karácsonyi ajándéknak, hiszen számomra új szellemi kihívásokat és tanulási, fejlődési lehetőséget jelentenek.


Szabadúszó vagyok, így nem a napi munka után, fáradtan állok neki írni, hanem az időmet, teendőimet magam osztom be; akár teljes napokat tudok szánni könyvtárazásra, forráselemzésre, írásra. Szerencsére még a középiskolában megtanultam tíz ujjal, vakon gépelni, így szinte egyidejűleg képes vagyok "papírra" vetni azokat a gondolatokat, amelyek éppen felmerülnek bennem.

Milyen témákban vállalok szakdolgozatírást?

egy kis ízelítő, ha nem találod a saját témaköröd, érdeklődj!

Bölcsészettudomány, pedagógia, gyógypedagógia, andragógia, szociológia, hr, kereskedelem és marketing, pr, egyes gazdaságtudományok, kommunikáció, média, turizmus és vendéglátás, stb.

Idegen nyelvű szakdolgozatot sajnos nem tudok vállalni, de angol nyelvű szakirodalom felhasználását tudom biztosítani.

 

nem én vagyok a legjobb...

de a legjobb tudásomat nyújtom!