Hányast kaphatok a szakdolgozatra?

Mivel maximalista vagyok, többnyire jeles (esetleg jó) osztályzatokkal értékelik az általam írt szakdolgozatokat. Az osztályozás azonban mindig szubjektív, számos tényezőn múlik. Én annyit tudok ígérni, hogy a legjobb tudásom szerint megírom a dolgozatot, a többi a szerencsén és Rajtad múlik!

Közreműködhetek én is a szakdolgozat írásában?

Háááát... nem veszem szívesen. Ha elindulok egy gondolatmeneten, akkor nehéz más gondolatokat beilleszteni, ahhoz alkalmazkodni, ezért kérlek, hogy bármilyen saját ötleted, gondolatod van, a lehető leghamarabb küldd el, még mielőtt az íráshoz nekikezdenék. A témavezető javaslatait természetesen kutya kötelességem belevenni a dolgozatba, de ritkán szoktak komolyabban beleszólni...
Egy dologban viszont sokat tudsz segíteni: ha kérdőíves felmérés is szerepel a dolgozatban, akkor örömmel veszem, ha a kitöltésben segítesz, legalább a szükséges mennyiség felét a saját ismeretségi köröddel kitölteted, mert ez mindig nehéz kérdés, és sok időt vesz el - többnyire a tényleges írástól. Ha ebben segítesz, a szakdolgozatod hamarabb elkészül.

Csak szakdolgozatot vállalsz?

Természetesen nem, házi dolgozatot, évfolyamdolgozatot is szívesen elkészítek, vagy bármit, a felsorolt témákban és azokon kívül is.

1 2 3